Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Kaffe & Te & Kakao

Mad & Drikke -» Kaffe & Te & Kakao


1

Chokoladehimlen.dk

Chokoladehimlen er stedet hvor den gode smag, ordentlig kvalitet, glade kunder og udsøgte smagsoplevelser er i fokus. Chokolade i alle former - flotte gaveæsker, fyldt chokolade, massiv chokolade, mørk, lys og hvid chokolade.

Med marcipan, med nougat, med trøfler, med orange, chili, ingefær og alt muligt andet. Lakrids by Johan Bülow, Karameller fra KaramelKompagniet, engelske fudge, italienske og franske delikatesser, sukkerfri chokolade og slik og .
2

Delikatessehuset.dk

Vi er en specialforretning med et stort udvalg i teer, kaffer, delikatesser, WILTON kagepynt, gavekurve, firmagaver, chokolader og mange andre specialiteter.

Vi bestræber os primært på at finde danske leverandører af Øprodukter. På nuværende tidspunkt forhandler vi specialiteter fra Læsø, Samsø, Strynø, Bornholm og også Claus Meyers produkter ligger på vores hylder.

Blandt populære kategorier i vores øvrige sortiment kan nævnes: WILTON, Kusmi, Summerbird, Bülow lakrids, Michel Cl.
3 Esprezzo

Esprezzo

Esprezzo Her finder du et bredt udvalg af espressokaffe, chai, kakao og masser af lækkert tilbehør. Derudover har vi et bredt udvalg af Gaggia espressomaskiner og meget meget mere..
4

Frederiksdal Tehandel

Frederiksdal Tehandel er specialist inden for internet handel med te. Sort te, grøn te, hvid te, Assam te, Darjeeling te, Ceylon te, Formosa Te, Rooibos te, oolong te, frugt te, urtete. Vores motto er: Fornuft og Nydelse! Fornuft fordi udvalget skal være stort. Vi har mere end 200 typer af te på lager. Derudover har vi sæson teer til fx jul, forår, sommer og efterår. Nydelse fordi teen skal være en absolut bedste kvalitet. Det opnår vi på tre måder. Alle teer er nøje udvalg gennem talrige smagsp.
5

Kaffeagenterne.dk

Onlinesalg af rå kaffebønner til hjemmeristning, kafferistere, kværne, espressomaskiner og udstyr. Alle ordrer sendes fragtfrit i Danmark..
6

kaffedeli.dk - café stemning i dit eget hjem...

Forestil dig at slutte en lun efterårs aften, efter et dejligt hjemmelavet måltid mad, med en mild og cremet cappuccino.Eller, hvad med en let og mælkerig café latte midt på dagen, uanset årstiden og omgivelserne - alene, eller i selskab med en god ven eller veninde.For ikke at tale om en kraftig og let syrlig espresso, der efterlader en lang og behagelig eftersmag. Er du ny på kaffe området, så guider kaffedeli.dk dig hele vejen, fra valg af en prisrigtig kvalitets espresso maskine, samt anvend.

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks