Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Kaffe & Te & Kakao | Frederiksdal Tehandel

Mad & Drikke -» Kaffe & Te & Kakao

Frederiksdal Tehandel

Frederiksdal Tehandel er specialist inden for internet handel med te. Sort te, grøn te, hvid te, Assam te, Darjeeling te, Ceylon te, Formosa Te, Rooibos te, oolong te, frugt te, urtete. Vores motto er: Fornuft og Nydelse! Fornuft fordi udvalget skal være stort. Vi har mere end 200 typer af te på lager. Derudover har vi sæson teer til fx jul, forår, sommer og efterår. Nydelse fordi teen skal være en absolut bedste kvalitet. Det opnår vi på tre måder. Alle teer er nøje udvalg gennem talrige smagsprøver fra et utal af grossister og producenter i udlandet. Vi køber kun mindre partier hjem af de enkelte teer. Hellere få te hjem 3-4 gange om året end teen ligger flere år. Vores te er pakke i lys og aroma tække pakninger. Poserne er forseglet, og der er lynlås i toppen, så man kan lukke den efter man har taget af den.

Søgeord: sort te, grøn te, te, the, tea, rooibos, frugtte,

Tilføjet d. 28-04-2009 20:42:04
Kategori: Mad & Drikke » Kaffe & Te & Kakao
URL: http://www.frederiksdal-tehandel.dk
Ret Link: Giv os besked om ændringerLink kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Frederiksdal Tehandel
Dit Navn:
Validering: 4 + 8 =
Kommentar:Relaterede links:

Delikatessehuset.dk


Vi er en specialforretning med et stort udvalg i teer, kaffer, delikatesser, WILTON kagepynt, gavekurve, firmagaver, chokolader og mange andre specialiteter.

Kaffeagenterne.dk


Onlinesalg af rå kaffebønner til hjemmeristning, kafferistere, kværne, espressomaskiner og udstyr. Alle ordrer sendes fragtfrit i Danmark.

Esprezzo


Esprezzo Her finder du et bredt udvalg af espressokaffe, chai, kakao og masser af lækkert tilbehør. Derudover har vi et bredt udvalg af Gaggia espr

Chokoladehimlen.dk


Chokoladehimlen er stedet hvor den gode smag, ordentlig kvalitet, glade kunder og udsøgte smagsoplevelser er i fokus. Chokolade i alle former - flotte ga

 

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks