Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Udlejning

Mad & Drikke -» Udlejning


1

COOLEX Maskiner & automater

COOLEX har siden 1966 været leverandør af maskiner og automater, her i blandt Slush Ice maskiner, Popcornmaskiner, Kaffeautomater, Drikkevandskølere, Juicekølere, Saftpressere, Softicemaskiner, Sodavandsmaskiner mm..
2

Slushice, Softice & Popcorn Udlejes

Lej slushice til børnefødselsdagen, brylluppet eller andre festlige lejligheder. Vi tilbyder også leje af popcornmaskiner og softicemaskiner. Slushice udlejning. Vi har også karaoke, softice, lysshow og andet sjov til festen.Start festen med en fed Jukeboks, en sjovt karaoke anlæg eller en frisk slush ice maskine. Vi har rimelige priser & god service.Husk vi har døgnservice som sikrer dig en god fest..
3

Waterpoint er importør og forhandler af italienske drikkevandskølere

er importør og forhandler af italienske drikkevandskølere.Vi har specialiseret os i at levere og rådgive om drikkevandskølere til Skandinavien og de Nordatlantiske lande.Følgende prdukter kan blandt andet leveres:rikkevandskølere, drikkevandskøler, vandkøler, vandkølere, minicooler, mini cooler, danskvand, koldtvandsautomat, koldtvandsautomater,drikkevand, cooler,cosmetal, drikkekøler, vandmaskine.

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks