Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Kaffe & Te & Kakao | Chokoladehimlen.dk

Mad & Drikke -» Kaffe & Te & Kakao

Chokoladehimlen.dk

Chokoladehimlen.dk

Chokoladehimlen er stedet hvor den gode smag, ordentlig kvalitet, glade kunder og udsøgte smagsoplevelser er i fokus. Chokolade i alle former - flotte gaveæsker, fyldt chokolade, massiv chokolade, mørk, lys og hvid chokolade.

Med marcipan, med nougat, med trøfler, med orange, chili, ingefær og alt muligt andet. Lakrids by Johan Bülow, Karameller fra KaramelKompagniet, engelske fudge, italienske og franske delikatesser, sukkerfri chokolade og slik og glutenfri lækkerier.

Send Chokoladegaver direkte til modtager med chokoladehimlens gratis gaveservice, der indbefatter kort med din personlige hilsen og indpakning.

Eller forkæl dig selv med en smagsoplevelse af god chokolade, olivenolie, tapenader, kager, trøfler, lakrids, karameller og andet guf.

Du får en super service og elegante gaver hos chokoladeladehimlen.dk. For vi tror på at gode smagsoplevelser gør glad. Og vi vil så gerne sprede noget glæde!

Søgeord: chokolade, lakrids, gaver, chokoladeæsker, karameller, delikatesser, sukkerfri glutenfri

Tilføjet d. 20-02-2011 18:22:27
Kategori: Mad & Drikke » Kaffe & Te & Kakao
URL: http://www.chokoladehimlen.dk
Ret Link: Giv os besked om ændringerLink kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Chokoladehimlen.dk
Dit Navn:
Validering: 2 + 4 =
Kommentar:Relaterede links:

Kaffeagenterne.dk


Onlinesalg af rå kaffebønner til hjemmeristning, kafferistere, kværne, espressomaskiner og udstyr. Alle ordrer sendes fragtfrit i Danmark.

kaffedeli.dk - café stemning i dit eget hjem...


Forestil dig at slutte en lun efterårs aften, efter et dejligt hjemmelavet måltid mad, med en mild og cremet cappuccino.Eller, hvad med en let og mælkerig café

Esprezzo


Esprezzo Her finder du et bredt udvalg af espressokaffe, chai, kakao og masser af lækkert tilbehør. Derudover har vi et bredt udvalg af Gaggia espr

Esprezzo

Delikatessehuset.dk


Vi er en specialforretning med et stort udvalg i teer, kaffer, delikatesser, WILTON kagepynt, gavekurve, firmagaver, chokolader og mange andre specialiteter.

 

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks